Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Hotel 23

Familiehotell med sjarm og komfort

I utkanten av den skånske byen Löddeköpinge, i Stop 23-området, finner du Best Western Hotel 23. Her bor du i lyse, koselige rom og kan holde møter i et av de to konferanserommene. Hotellet har en utmerket beliggenhet for de som reiser med bil, nær motorveien og med stor gratis parkering. I området er det både Tesla Superchargers og andre ladestolper for elbiler, som gjør det enkelt å lade kjøretøyet under oppholdet.

Hotellrom 

Best Western Hotel 23 streber etter å tilby komfortable og trivelige rom for alle sine gjester. De fleste rommene har praktiske nattbord og køyesenger – perfekt for et morsomt og komfortabelt opphold for hele familien. 


Mat og møter 

Hver dag begynner med en innbydende frokostbuffé, fylt opp med ingredienser for å gi deg en best mulig start på dagen.


Deretter kan du nyte en smak av amerikansk nostalgi på Lucy's Diner, som ligger i samme lokaler som hotellet. Innredet som en klassisk diner fra 50-tallet, inviterer den til en atmosfære av retrosjarm og god mat hvor du kan nyte hamburgere og milkshakes om kvelden. Lucy's Diner drives separat fra hotellet, men tilbyr alle gjester en unik matopplevelse. 


Hotellet tilbyr to lyse og luftige konferanserom, utstyrt med moderne teknologi. Med sin strategiske beliggenhet mellom Malmö, Lund og Landskrona, tiltrekker hotellet gjester fra et større geografisk område for sine møter og arrangementer. 


Ting å gjøre i og rundt Löddeköpinge 

Oppdag Stop 23-området, med sine mange butikker og fasiliteter innen rekkevidde fra hotellet. 


Löddeköpinge har vært en livlig markedsplass siden vikingtiden. For de historieinteresserte er et besøk på friluftsmuseet VikingaTider et must. Utforsk også de vakre naturområdene i nærheten, som strandengene i Salviken, friluftsområdet Järavallen og naturreservatet Löddeöns elvemunning. 


For golfentusiaster er det flere fasiliteter i nærheten, inkludert Barsebäck golfklubb, Björkanäs golfklubb, Örenäs golfklubb og Kävlinge GK. Hotellets beliggenhet gjør det også til en perfekt base for shopping på det nærliggende kjøpesenteret og butikkene eller for en avslappende dag på stranden i Barsebäck, kun 8 minutters kjøring fra hotellet.

Kundevurderinger: 4,3/5 (645 anmeldelser)
Best Western Hotel 23

Marknadsvägen 1, 246 42 Löddeköpinge

Telefon: +46 46 2852400

E-post: info@hotel23.se

23 is the magic number

Da dagens eiere overtok driften av hotellet i 2023, bestemte de seg også for å endre navn fra Dahls hotell til Best Western Hotel 23. Nummer 23 finner du i området der hotellet ligger, både i shoppingområdet Stop 23 og når du tar av ved avkjørsel 23 for å komme hit fra E6.

Velg rom

Mat og drikke

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Frokost serveres:

mandag-fredag ​​06.30-09.30

lørdag-søndag og helligdager 07.30-10.00

Lucy´s Diner

Velkommen til restauranten, som er innredet som en klassisk amerikansk diner fra 50-tallet. Restauranten serverer hjemmelaget mat i store porsjoner. I lunsjtiden på hverdager kan du bestille dagens lunsj.

Lucy's Diner drives separat fra hotellet.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

To barn på opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.


Parkering

Stor, gratis parkeringsplass utenfor hotellet. Her finner du også ladestolper fra Tesla.


Øvrige tjenester

  • Frokostbuffet inkludert
  • Salong/bar
  • Sen utsjekk
  • Skopussemaskin
  • Konferansefasiliteter
  • Gratis parkering

Treningsstudio

Hvis du vil trene under oppholdet, kan du benytte deg av hotellets treningsstudio. Der finner du treningssykkel, tredemølle, kettlebells, manualer, strikker med mer.

Møte & konferanse

44

Hotellrom

2

Møterom

70

Teater

Hotellets konferanselokaler har alt utstyr dere trenger for å kunne gjennomføre en vellykket konferanse eller et større forretningsmøte.

Frukt, vann, kaffe og te er alltid inkludert.

Hotellet arrangerer kaffepauser, lunsj og middag basert på deres ønsker.

Konferansebooking

E-post: info@dahlshotell.se

Telefon: 046-285 24 00

  • Stora rummet

    Number of personsMaks 70 gjester
    Area95 m2

    Et stort konferanserom med mye lys. Perfekt for større møter.

  • Lilla rummet

    Number of personsMaks 12 gjester
    Area25 m2

    Lyst og luftig konferanserom med styreoppsett.

Hvorfor Best Western?

Best Western er ryggraden i vårt hotelllandskap. Tre- eller firestjerners hoteller, like ulike overalt.