icon
icon
icon
icon

Ta ditt lag til neste nivå

Vi elsker sport.

Sport tar deg til nye steder, lar deg treffe nye mennesker, skaper store opplevelser og gode minner. Derfor vil vi oppmuntre folk til å drive enda mer sport. I lag eller individuelt. For moro skyld eller på alvor. I nærmiljøet eller langt borte. Med komfortabel innkvartering til gode priser. 

Tilbud for lag

Lag som er på treningsleir eller konkurranser, bor fra kr. 350 per person. Tilbudet inkluderer losji og frokost. Flere av våre hoteller tilbyr også måltider til gunstige priser, så dere enkelt kan skreddersy oppholdet etter behov og ønsker. Dessuten inngår alltid gratis internett hos Best Western, slik at dere enkelt kan følge med på kampresultater under turneringer og legge inn egne oppdateringer på lagets hjemmeside. Uansett utfall, så sørger vi for at laget alltid har det bra. Gjelder for booking av minst 8 rom eller 12 personer.

For spørsmål, kontakt: bestsport@bwhhotelgroup.se

Våre sportshoteller

Best Westerns sportshoteller er ideelle for idrettsutøvere og de med en aktiv livsstil, enten man reiser som en gruppe eller som enkeltperson. Med moderne fasiliteter som treningssenter, sykkelutleie og gratis frokost sikrer vi rammene for et godt og aktivt opphold.

Bli medlem av Best Sport

Kontakt bestsport@bwhhotelgroup.se for å registrere deg og få tilgang til våre beste sportspriser. Gjelder for lag, eller for deg som utøver. Ved påmelding vil du få tilsendt et velkomstbrev med ytterligere informasjon om booking. I tillegg vil det være mulighet for å abonnere på nyhetsbrev for å ta del i fremtidige tilbud. Ønsker du å lese mer om vår policy og håndtering av personopplysninger - kan du gjøre det her .