icon

Best Western Plus John Bauer Hotel

Best Western John Bauer Restaurant Patio Terrace

Boutiquehotell med John Bauer-tema i Jönköping

Velkommen til Best Western Plus John Bauer Hotel og John Bauers eventyrverden! Dette er et moderne hotell med fint innredede rom, en populær restaurant og gode konferansefasiliteter. Med sentral beliggenhet i Jönköping er det kort avstand til byens forlystelser, og det er også gode forbindelser til byene Stockholm, Malmö og Göteborg.

John Bauer-inspirerte rom

Hotellrommene er smakfullt og moderne innredet med nøytrale farger som kombineres med innslag av mønstre og farger fra John Bauers eventyr. Rommene har komfortable senger, og på veggene henger det kunst fra den nevnte kunstneren. For et ekstra luksuriøst opphold kan du bestille den elegante suiten eller en av juniorsuitene som ligger øverst i hotellet. Suiten er innredet av designbyrået Levande Lejon og byr på en flott utsikt mot Munksjön samt en privat badstue.


Restaurant, bar og konferanse

I tilknytning til hotellet finner du restauranten Ester Kök och Bar som serverer både dagens lunsj og middag a la carte. Restauranten følger også hotellets tema, siden den har fått navn etter John Bauers kone Ester Ellqvist. I loungen finner du en hyggelig bar som serverer bistromeny og arrangerer både after work og kvelder med levende musikk. Siden Best Western Plus John Bauer Hotel ligger i knutepunktet Jönköping, er det ekstra velegnet for konferanser med deltakere som kommer med bil, tog, buss eller fly. Hotellet tilbyr seks fleksible lokaler, hvorav det ene passer perfekt som festlokale til bryllup og andre større arrangementer.


Opplev Jönköping

Det er mye spennende å se og gjøre i Jönköping og omegn. I sentrum er det mer enn 200 butikker som du kan utforske, og på Västra Torget kan du besøke byens torghandel hver lørdag. En kort spasertur fra hotellet ligger Tändsticksområdet som forteller om fyrstikkens historie og byr på butikker, restauranter og forskjellige aktiviteter. Nord for Jönköping kan du også besøke Gränna og de koselige polkagriskokeriene eller ta ferjen over til historiske Visingsö.

Kundevurderinger: 4,4/5 (4 187 anmeldelser)
Best Western Plus John Bauer Hotel

Södra Strandgatan 15, 553 20 Jönköping

Telefon: +46 36 349000

E-post: hotellet@johnbauer.se

icon

"Bland tomtar och troll"

Da hotellet åpnet i 1986, var temaet en hyllest til kunstneren John Bauer og hans vakre illustrasjoner i eventyrboken «Bland tomtar och troll». Da kunne man studere motivet av prinsesse Tuvstarr som rir på elgoksen Skutt som er vevd inn i vegg til vegg-tepper på hotellet. I dag vises temaet litt mer subtilt i form av for eksempel treslag og farger som fører tankene til den trolske skogen i Småland.

Velg rom

Mat og drikke

Mitt projekt

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant

Ester Kök & Bar

I hotellets restaurant serveres frokost, lunsjbuffé og middag. I tillegg kan du spise «Veckans smålänning», som er en tradisjonell tre retters meny til en fast pris. Ester Kök och bar deler familien Bauers forkjærlighet for naturen og ønsker å formidle det ved hjelp av mat og drikke. Menyen tilpasses etter sesong, og råvarene er både kortreiste og økologiske. For eksempel kommer alt storfekjøtt som serveres her, fra Ebbarps Norrgård, som ligger en 20-minutters kjøretur fra hotellet.

Lounge bar

Loungebar

I loungen finner du en neonbelyst bar med en hyggelig atmosfære og en følelse av hjemmekos i din egen stue. Den tilbyr et stort utvalg av vin og øl samt Esters bistromeny. Om sommeren kan du også slå deg ned på den tilhørende balkongen. Baren er designet av interiørarkitektene Levande Lejon.


Greit å vite

icon
Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


icon
Barn

Et barn på opptil tolv år bor gratis sammen med to betalende voksne i eksisterende senger.


icon
Kjæledyr

Hunder er tillatt uten ekstra kostnad i enkelte standardrom og i ett av familierommene. I de andre rommene koster det 250 SEK/natt. Kontakt hotellet før ankomst med dyr.


icon
Svensk Miljöbas

Hotellet er miljømerket med den Svensk Miljöbas, noe som betyr at det kan demonstrere strukturert, dokumentert og fungerende miljøarbeid.


icon
Parkering

Hotellet tilbyr parkering i garasje mot en avgift på 225 SEK/natt. Det finnes ladestolper for elbil, som kan benyttes mot betaling. Kontakt hotellet før ankomst for å bestille en plass.


Øvrige tjenester

 • Restaurant
 • Frokostbuffet inkludert
 • Badstue
 • Salong/bar
 • Treningsstudio
 • Safe
 • Ismaskin
 • Konferansefasiliteter
 • Renseri
 • Skopussemaskin
 • WiFi
 • Printer-tjenester tilgjengelig
Best Western John Bauer Gym

Treningsstudio

Hotellets kostnadsfrie treningsstudio inneholder apparater for å trene både styrke og kondisjon. I tillegg har det manualer, TRX-bånd og annet treningsutstyr som hjelper deg å holde treningen i gang under oppholdet.

Sauna

Badstue

Som gjest hos Best Western Plus John Bauer Hotel har du gratis adgang til hotellets relaxavdeling med badstue. Perfekt for å slappe av etter en lang dag på byen eller som avslutning på konferansen!

Møte & konferanse

icon

106

Hotellrom

icon

6

Møterom

icon

70

Teater

Hotellet har lokaler for forskjellige typer arrangementer, for eksempel tradisjonelle møter og konferanser, men også fester og bryllup. Hotellet kan også bistå med aktiviteter som matlagingskurs og vinsmaking, i forbindelse med konferansen. For større arrangementer med mer enn 70 deltakere samarbeider hotellet med Jönköpings Stadsbibliotek som har plass til opptil 170 deltakere.

Konferansebooking

E-post: hotellet@johnbauer.se

Telefon: +46 36 34 90 00

 • Best Western John Bauer Conference Meeting Skutt

  Skutt

  iconMaks 70 gjester
  icon113 m2

  Skutt er hotellets største lokale, og det kalles også Esters festlokale. Ved fester og banketter er det plass til opptil 60 sittende middagsgjester. Lokalet har også en bar.

 • Best Western John Bauer Conference Meeting Humpe

  Humpe

  iconMaks 50 gjester
  icon55 m2

  Humpe er et fleksibelt lokale som er egnet for mellomstore møter og konferanser.

 • Best Western John Bauer Conference Meeting Bergakungen

  Bergakungen

  iconMaks 20 gjester
  icon54 m2

  Bergakungen er et stort konferanserom med fast møblering i styreoppsett. Passer for små og mellomstore møter.

icon

Hvorfor Best Western Plus?

Plusset står for det lille ekstra. Firestjerners, moderne utstyrte hoteller med god design med gode beliggenheter, ofte i større byer.