icon

Best Western Plus Airport Hotel Copenhagen

BW Airport Hotel Copenhagen Entrance no signs

Moderne hotell nær flyplassen

Best Western Plus Airport Hotel Copenhagen er et stilfullt hotell med internasjonal stemning. Rommene er fine, sengene behagelige og beliggenheten ideell, med gangavstand til Københavns Lufthavn. København sentrum ligger bare 15 minutter unna med bil, og hotellet ligger også bare noen få minutter fra motorveien som forbinder Sjælland og Malmö. Hotellet har egen parkering, og det er kort vei til T-banen.

Med gangavstand til flyplassen og nærmeste T-banestasjon bare 400 meter unna, er Best Western Plus Airport Hotel Copenhagen et svært ettertraktet hotell.


Rom med internasjonal atmosfære

Hotellet har 240 rom med plass til fra 1–4 personer. Alle rommene er moderne, stilfulle og med en internasjonal atmosfære, og noen av rommene er også tilrettelagt for funksjonshemmede. I tillegg finnes det enkelte rom der det er mulig å ha med hund mot et tillegg i prisen.


Lounge, bar, terrasse og restaurant  

I hotellbaren kan gjestene bestille noe forfriskende å drikke mens de nyter samvær og gode samtaler i godt lag. Den moderne og sofistikerte lobbyen har høy standard og dempet luksus. For gjester som ønsker frisk luft, finnes det også en tilhørende sjarmerende terrasse, med grønne planter, pene hagemøbler og parasoller.


Fitness og trening

Hvis du ønsker å holde treningen ved like under oppholdet, har hotellet et stort og velutstyrt treningsrom med både frivekter, treningssykler, tredemøller med mer.


Møtelokaler

Hotellet er populært blant forretningsfolk, og har flere attraktive møtelokaler til utleie.


København på 15 minutter

Hotellet ligger i byen Kastrup, som ligger et lite stykke utenfor sentrale København. Det betyr at alle Københavns største severdigheter, som Strøget, Nyhavn og Amalienborg, er bare en 15 minutters kjøretur unna.  På samme måte tar turen til Malmö bare 30 minutter.

Kundbetyg: 3,8/5 (870 omdömen)
Best Western Plus Airport Hotel Copenhagen

Kastruplundgade 15, 2770 Kastrup

Telefon: +45 32511400

E-post: info@bwcopenhagen.dk

icon
TV in hotelroom

TV på rommet

Best Western Plus Airport Hotel Copenhagen var det første hotellet i Danmark som installerte TV på alle rommene. I dag er det noe man får som standard i hele landet, men på samme måte som dette hotellet var en pioner den gang da, er fokuset fortsatt på at gjestene skal trives og få et så hjemmekoselig og behagelig opphold som mulig.

Välj rum

Mat & Dryck

BW Airport Hotel Copenhagen lobby kitchenette

Kjøkkenkrok i lobbyen

I lobbyen finner du en rekke praktiske fasiliteter. Ved resepsjonen kan du kjøpe snacks fra kiosken og fatøl av personalet. Lobbyen har også et praktisk tekjøkken, der du enkelt kan varme deg et måltid og oppbevare drikkevarer mens du sitter og jobber.

BW Airport Hotel Copenhagen Breakfast buffet

En flott start på dagen

Frokosten er noe av det beste ved å bo på hotell. Derfor serverer vi en generøs frokostbuffet fra klokken 05:30 til 10:00 hver dag. Her kan du velge og vrake i frokostmat etter smak og behag i tråd med Best Breakfast-konseptet. Alle råvarene er av høy kvalitet, så alt ligger til rette for en god start på dagen! Frokostbuffeen kan bestilles når du booker oppholdet eller når du ankommer hotellet.


Bra att veta

icon
In-/utcheckning

Incheckning: kl. 14:00

Utcheckning: kl. 12:00


icon
Barn

Barn opp til 3 år bor gratis.


icon
Husdjur

Kjæledyr er tillatt i utvalgte rom.


icon
Parkering

Hotellet har parkeringsmuligheter mot betaling. Parkeringsområdet utenfor er forbeholdt hotellets gjester, og krever registrering i resepsjonen.


Övriga tjänster

 • Salong/bar
 • Treningsstudio
 • Renseri
 • Sen utsjekk
 • Safe
 • WiFi
 • Forretningssenter
 • Konferansefasiliteter
 • Utendørs parkering
BW Airport Hotel Copenhagen Gym

Få opp pulsen

Hotellet har et veldig populært treningsstudio, som er stort og velutstyrt, med en rekke moderne maskiner som passer til ethvert behov.

Möten & Konferens

icon

240

Hotellrum

icon

5

Mötesrum

icon

110

Biosittning

Airport Hotel Copenhagen er et svært populært hotell for møter og konferanser. Alle lokalene er romslige, moderne, stilige og attraktive.

Konferensbokning

E-post: info@bwcopenhagen.dk

Telefon: +45 3251 1400

 • BW Airport Hotel Cph meting room

  Konferanserom 1

  iconMax 70 gäster

 • BW Airport Hotel Cph Meeting room and

  Konferanserom 2

  iconMax 40 gäster

 • BW Airport Hotel Cph Meeting room and

  Konferanserom 3

  iconMax 40 gäster

icon

Varför Best Western Plus?

Plusset står for det lille ekstra. Firestjerners, moderne utstyrte hoteller med god design med gode beliggenheter, ofte i større byer.