icon

Best Western Hotel Hebron

BW Hebron Suite

Komfort og eleganse midt i København

Et elegant og stilig hotell som ligger i hjertet av vakre København. Her tilbys det både romantiske og kulturelle pakkeløsninger og egne firmaavtaler samt mulighet til booking av møterom. Hotellet har en atmosfære av nostalgi og dempet luksus, der komforten alltid står i sentrum.

Hotellet fremstår som elegant og avdempet luksuriøst. Skinn, tre og duse jordtoner går igjen i innredning og design, og alle rommene er av god størrelse. Stemningen er klassisk og enkel. De varme fargene skaper en hyggelig og rolig atmosfære, der alt ligger til rette for et avslappende opphold.


Blomstrende uteplass

Frokosten kan inntas i frokostsalen eller i hotellets populære gårdshage. Gårdshagen er en sjarmerende liten perle, delikat innredet med blomster og grønnplanter, og er forbeholdt hotellets gjester.


Lounge med internasjonale vibber

Den hyggelige og stemningsfulle loungen har en internasjonal atmosfære som inviterer til gode samtaler og minneverdige stunder. Drikke kan bestilles i resepsjonen.


Takeawaykaffe – på sykkel?

Det hjelpsomme personalet er selvsagt behjelpelige med å anbefale restauranter etter ønske, og det er også mulig å leie sykler. Hvis du er på vei ut døren, kan du bestille kaffe til å ta med.


Møtelokaler med en avslappet atmosfære

Forretningsreisende er hjertelig velkomne på dette hotellet, som har flere flotte møterom med en avslappet atmosfære. Det er også mulig å inngå egne firmaavtaler med hotellet, og hvis du trenger et mobilt kontor, kan du leie et møterom for én dag.


3 minutter fra Hovedbanegården

Hotellet har unik beliggenhet – bare 3 minutters gange fra Hovedbanegården og metroen, og 5–10 minutters gange fra Tivoli og Strøget. For gjester som kommer kjørende, er det parkering i Helgolandsgade som betales via en app.

Kundbetyg: 4,6/5 (1 443 omdömen)
Best Western Hotel Hebron

Helgolandsgade 4, 1653 København

Telefon: +45 33316906

E-post: info@hebron.dk

icon
BW Hebron deluxe two single

Cradle to Cradle-sertifisering

Hotel Hebron er Green Key-sertifisert, og det første i Europa som har installert nye 100 % økologiske og bærekraftige tepper laget av ufarget ull. I tillegg har teppene Cradle to Cradle-sertifisering, noe som blant annet betyr at de produseres utelukkende ved hjelp av vindkraft, og at det er sertifisert at det ikke er tilsatt ulovlige stoffer i produksjonsprosessen.

Välj rum

Mat & Dryck

BW Hebron restaurant

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

BW Hebron outdoor lounge

Palmehage og lounge

Hotellet har en egen «hemmelig» perle i form av en sjarmerende palmehage – en hyggelig liten oase som er forbeholdt hotellets gjester. Her er det mulig å sette seg ut og nyte en god frokost eller en kopp kaffe, te eller noe kaldt og forfriskende. Hvis været ikke ligger til rette for et besøk på uteserveringen, er det også vel verdt å slå seg ned i hotellets sjarmerende og sofistikerte loungeområde.


Bra att veta

icon
In-/utcheckning

Incheckning: kl. 14:30

Utcheckning: kl. 11:00


icon
Barn

Barn på opptil 5 år overnatter gratis i følge med en voksen.


icon
Husdjur

Kjæledyr er tillatt mot et gebyr på 150 kr for hele oppholdet.


icon
Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


icon
Parkering

Hotellet samarbeider med en parkeringskjeller i nærheten – kontakt resepsjonen for registrering av bilen før du kjører inn i parkeringskjelleren. Prisen er 285 kroner for 24 timer. Alternativt er det offentlige parkeringsplasser tilgjengelig i Helgolandsgade, med betaling direkte i parkeringsautomaten eller via app. Det finnes også offentlige ladestasjoner for elbil på gateplan.


Övriga tjänster

 • Frokostbuffet inkludert
 • Bagasjeoppbevaring
 • Safe
 • Printer-tjenester tilgjengelig
 • Pakketjenester
 • Konferansefasiliteter
 • Salong/bar
 • Billetsalg teater
 • Tilrettelagte fasiliteter
 • Ismaskin
 • WiFi
 • Renseri

Möten & Konferens

icon

99

Hotellrum

icon

7

Mötesrum

icon

50

Biosittning

Hotellets beliggenhet i hjertet av København gjør at tilbudet innen møtefasiliteter er høyst ettertraktet. Hotellets profesjonelle team står klare til å sørge for at arrangementer av alle slag blir vellykkede.

Konferensbokning

E-post: info@hebron.dk

Telefon: 0045 33 31 69 06

 • Meeting Room

  Konferanserom 1

  iconMax 8 gäster
  icon21 m2

  Et fint, mindre møterom.

 • Konferanserom 2

  iconMax 20 gäster
  icon35 m2

  Et romslig møtelokale med mange muligheter på 35 kvadratmeter.

 • kursus lokale

  Konferanserom 3

  iconMax 30 gäster
  icon60 m2

  Et stort og romslig møtelokale.

icon

Varför Best Western?

Best Western er ryggraden i vårt hotelllandskap. Tre- eller firestjerners hoteller, like ulike overalt.