icon

The Huxley Copenhagen, BW Premier Collection

BW The Huxley Cph Premium

Luksuriøst designhotell i hjertet av det kulturelle København

Komfort, stil og fantastisk beliggenhet er alle ting som beskriver hotellet The Huxley Copenhagen. Denne designperlen ligger på en av byens mest populære adresser, og den ønsker gjestene velkommen til en elegant og stilren overflod av dansk design.

Sofistikert dansk designhotell med fantastisk plassering sentralt i København. Hotellet ligger i en rolig og vakker gate bak Det Kongelige Teater, slik at du får kort avstand til alle byens kulturelle perler.


Danske designklassikere

Når du bor hos The Huxley Copenhagen, starter den danske opplevelsen fra det øyeblikket du går inn gjennom døren. Hotellet er fullt av danske designperler, og alle møblene er nøye utvalgt basert på hvor de er plassert. Her møter du Arne Jakobsen, GUBI, Fritz Hansen, Nichba og mange flere. Detaljene er gjennomførte, og både komforten og det visuelle er på topp – både når det gjelder hotellet og de mange verdensberømte designmøblene.


The Huxley lounge

Hotellet har en elegant og sjarmerende bar kalt The Huxley Lounge. Her serveres det et stort utvalg av delikate drinker, og i likhet med resten av hotellet kjennetegnes møblene av dansk, elegant design.


Kulturelle og kulinariske tilbud  

Fra The Huxley Copenhagen er det bare 200 meter til Kongens Nytorv, der du også finner gode transportforbindelser til blant annet flyplassen via T-banen. Enten du vil gå en tur i det sjarmerende havnemiljøet, besøke kjøpesenter og butikker eller benytte deg av byens enorme kulinariske og kulturelle tilbud, er alt innen rekkevidde når du bor på The Huxley.


Kongelig slott og havn

Området Gammelholm i København er rikt på historie fra den gamle havnen og de kongelige på Amalienborg, som ligger bare fem minutters gange fra hotellet. Hotellet er omgitt av noen av Københavns beste restauranter teatre og butikker.

Kundbetyg: 4,5/5 (595 omdömen)
The Huxley Copenhagen, BW Premier Collection

Peder Skrams Gade 24, 1054 København

Telefon: +45 33130666

E-post: info@thehuxley.dk

icon
Kleiner munsterlander

Oppkalt etter Kleiner Münsterländer

The Huxley Copenhagen er et ganske unikt navn som samtidig har en søt historie. Hotellet er nemlig oppkalt etter hotellets hund Huxley, som er en søt Kleiner Münsterländer som elsker hotellets gjester. Kleiner Münsterländer er den minste av de tyske fuglehundene, og den er kjent for å være en oppmerksom og kjærlig rase.

Välj rum

Mat & Dryck

BW The Huxley Cph Bar

Nyt en kald drink

Hotellets loungebar tilbyr alt ganen måtte ønske. Her serveres både varme og kalde drikker, med og uten alkohol, og de deilige nylagde cocktailene er ekstra populære. Baren byr naturligvis også på en elegant opplevelse av dansk design, akkurat som resten av hotellet.

BW The Huxley Cph Breakfast restaurant

Start dagen med en deilig frokost

Frokost kan kjøpes i tillegg.  Frokostbuffeen er kjent for et svært godt utvalg, og du kan bestille perfekt tilberedte egg. I helgene serveres drinken Bloody Mary sammen med omeletten.


Bra att veta

icon
In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 12:00


icon
Barn

To barn opptil tolv år bor gratis sammen med to betalende voksne.


icon
Husdjur

Små hunder er tillatt mot 250 DKK per dag.


icon
Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


icon
Parkering

På grunn av den sentrale beliggenheten har ikke hotellet egen parkering, men vi har en avtale med parkeringshuset Jeudan Parkering Skt. Annæ Plads 34, som ligger 500 meter fra hotellet. Prisen er 250 DKK per 24 timer. Det er også parkeringsmuligheter langs gatene ved hotellet, er du betaler med Easypark-appen. Alle elbiler og hybridbiler kan parkere gratis, med mindre annet er skiltet.


Övriga tjänster

  • Salong/bar
  • Konferansefasiliteter
  • Forretningssenter
  • Ismaskin

Möten & Konferens

icon

81

Hotellrum

icon

1

Mötesrum

icon

16

Biosittning

Hotellet tilbyr et enkelt, mindre møterom med plass til 16 personer. Rommet er 40 kvadratmeter, det er elegant innredet med komfortable stoler, og det har en stemning som gjør det populært til mange forskjellige møter og arrangementer. Lokalet ligger mot lobbyen, der det er vinduer som skaper liv og lys.

Konferensbokning

E-post: info@thehuxley.dk

Telefon: +45 3313 0666

    icon

    Varför BW Premier Collection?

    Eksklusive boutiquehoteller med minst fire stjerner. Førsteklasses service og design samt utvidede fasiliteter.