icon

Stora Hotellet Umeå, BW Premier Collection

Lobby

Fra sjømannshus til hotell

Velkommen til et staselig hotell i Umeå! Med en gedigen historie som kombinert sjømannshus og hotell drives Stora Hotellet Umeå BW Premier Collection den dag i dag i samme storslåtte ånd som på 1800-tallet.

Stilfulle hotellrom med unike navn

Her kan du velge å overnatte i en stor suite, et romslig dobbeltrom, et enda romsligere familierom – eller kanskje ta den helt ut og oppleve en kompakt sjømannskoie. Hotellet har 82 unike rom som er inndelt i kategorier oppkalt etter sjømannens ulike følelser og opplevelser til sjøs: Längtan, Frihet, Passion, Vidskepelse, Äventyr og Mystik.


Fasiliteter og sjømannskro

Hotellet har cocktailbar, treningsstudio, konferanserom og en populær restaurant ved navn Gotthards krog, som er høyt verdsatt av både hotellets gjester og lokalbefolkningen. På Gotthards kan du nyte frokost, lunsj og middag – eller kanskje en afternoon tea med venner. I den hyggelige cocktailbaren kan du bestille noe godt å drikke og enklere retter eller snacks fra barmenyen.


Lokal shopping og fantastiske naturopplevelser

Hotellet har sentral beliggenhet i Umeå sentrum, rett ved Umeälven som renner gjennom byen. I Umeå er det rikelig med både shoppingmuligheter, kulturopplevelser og natur. Her kan du utforske det store utvalget av lokalprodusert håndverk og bruktbutikker for en ekstra kortreist og bærekraftig opplevelse. Her kan du også gå på kunstvandring gjennom byen og oppdage skulpturer og andre verk som pryder bygninger og torg. For deg som vil ha enda mer eventyr, er det muligheter for å legge ut på fotturer, sykkelturer, padleturer, skiturer og fisketurer – og mange andre spennende aktiviteter rett i nærheten.

Kundbetyg: 4,3/5 (1 713 omdömen)
Stora Hotellet Umeå, BW Premier Collection

Storgatan 46, 903 26 Umeå

Telefon: +46 90778870

E-post: book@storahotelletumea.se

icon

En trapp full av samlerobjekter

Hotellets første eier Gotthard Zetterberg var sjømann, hotelldirektør og ikke minst samler. Tingene han samlet under sine reiser, endte gradvis opp på loftet på hotellet. Til slutt ble det så tungt med alle gjenstandene at taket kollapset – og dermed ble denne vakre drivvedtrappen skapt.

Välj rum

Mat & Dryck

Gotthards Krog Stora Hotellet Ume

Gotthards krog

Hotellets restaurant Gotthards krog serverer frokost, lunsj og middag. Frokost og lunsj serveres på det kontinentale innendørstorget i hotellets første etasje. Middagen kan inntas enten på torget med en unik og innovativ à la carte, eller i den eksklusive spisesalen med kreative og bærekraftige retter. For en mer tilbaketrukket middagsopplevelse er det også mulig å booke hotellets chambre séparée.

Bar Stora Hotellet Ume

Hotell og cocktailbar

I hotellbaren kan du velge mellom klassiske cocktails, vin, bobler og øl fra såvel tradisjonelle merkevarer og lokale bryggerier. Her kan du også bestille enklere retter og smakfull snacks til drikken.

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Bra att veta

icon
In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 12:00


icon
Barn

To barn på opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


icon
Husdjur

Kjæledyr er ikke tillatt.


icon
Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


icon
Parkering

Hotellet tilbyr innendørs parkering i samme kvartal til en pris av SEK 165/døgn. Kontakt hotellet i forkant for oppdatert informasjon om tilgjengelighet, eller spør i resepsjonen ved ankomst.


Övriga tjänster

 • Restaurant
 • Frokostbuffet inkludert
 • Salong/bar
 • Ekspress utsjekking
 • Sen utsjekk
 • Skopussemaskin
 • WiFi
 • Parkering ved hotellet

Treningsstudio

Hotellet har et treningsstudio med treningssykkel, crosstrainer, frivekter, medisinball og annet utstyr. Hvis du vil ta en løpetur eller spasertur, anbefales fremfor alt strandpromenaden langs elven – uansett årstid.

Möten & Konferens

icon

82

Hotellrum

icon

2

Mötesrum

icon

20

Biosittning

Hotellet tilbyr to lokaler for møter, mingling og fest. Lokalene ligger i tilknytning til hverandre, og kan enten kombineres eller leies separat. Det er også mulig å booke oppholdsrommet i hotellets suite til møter. Ved større arrangementer samarbeider hotellet med søsterbedriften P5 – konferanse-, trenings- og festsalen som ligger i samme bygning.

Konferensbokning

E-post: book@storahotelletumea.se

Telefon: +46 90 77 88 70

 • Conference N Z NS BIBLIOTEK Stora Hotellet Ume

  Naezéns bibliotek

  iconMax 20 gäster
  icon36 m2

  Hotellets større lokale er innredet som et koselig bibliotek, med eksklusive tepper, lenestoler og kakkelovn. Lokalet bærer også preg av også kunstneriske og vitenskapelige spor fra provinslegen Daniel Erik Naezén.

 • Conference Giisa Stora Hotellet Ume

  Giisa

  iconMax 12 gäster
  icon18 m2

  Ordet «giisa» kommer fra samisk, og viser til en kiste som brukes til å oppbevare penger eller andre verdigjenstander. Lokalet er en hyllest til den samiske kulturen, og er utsmykket med samisk kunsthåndverk.

icon

Varför BW Premier Collection?

Eksklusive boutiquehoteller med minst fire stjerner. Førsteklasses service og design samt utvidede fasiliteter.