icon

Best Western Plus Hotel Plaza

25 etasjer for møter mellom mennesker sentralt i Västerås

Best Western Plus Hotel Plaza har sentral beliggenhet i Västerås, og tilbyr en komplett hotellopplevelse for både ferierende og forretningsreisende. Her kan du bo, spise, sosialisere og dra på spa sammen med vener, familie eller kolleger – og ta inn den fantastiske utsikten over byens tak.

Koselige rom med utsikt

Hotellet tilbyr 202 moderne og pent innredede rom fordelt på tolv etasjer. Mange av rommene har generøse senger og magisk utsikt over Mälaren eller Västerås by. I tillegg til enkelt- og dobbeltrom har hotellet også en rekke koselige juniorsuiter pluss noen ekstra romslige suiter helt på toppen.


Restaurant, skybar og spa

I Restaurang Lobbybaren kan du nyte en god frokostbuffet, luksuriøs brunsj, dagens lunsj eller en treretters middag sammen med en velvalgt vin fra hotellets vinkjeller. Hvis det kan friste med spennende cocktails i en av Västmanlands høyest beliggende barer, er du hjertelig velkommen til etasje 24 for å oppleve hotellets hyggelige skybar.


I hotellets øvre etasjer ligger det en spa med fire behandlingsrom, romslige garderober og en innglasset badstue i 25. etasje, som byr på en opplevelse utenom det vanlige. Her er det også mulig å booke en herlig kropps- eller ansiktsbehandling eller en massasje. I tillegg til spaet finnes det også et velutstyrt treningsrom for deg som ønsker å holde treningen ved like under oppholdet.


Sentral beliggenhet i Västerås

Hotellet har en super beliggenhet i Västerås, bare fem minutter unna sentralstasjonen. Her finner du både butikker, restauranter, barer og kafeer innen gangavstand. I tillegg kan du oppleve en rekke severdigheter, som Västerås Slott og Botaniska Trädgården.

Kundevurderinger: 4,3/5 (3.239) anmeldelser
Best Western Plus Hotel Plaza

Kopparbergsvägen 10, 721 09 Vasteras

Telefon: +46 21101010

E-mail: info@plazavasteras.se

icon

Västerås’ tredje høyeste bygning

Skyskraperen som Best Western Plus Hotel Plaza holder til i, ble bygget i 1990, da Västerås feiret 1000 år som by. I starten ropte mange opp om at en 81 meter høy skyskraper ville ødelegge bybildet. Heldigvis ble ikke dette tilfellet, og i dag er bygningen et meget populært innslag i byen.

Vælg værelse

Mad og drikke

Restaurang

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurang

Lobbybar

I lobbybaren serveres det både en frokostbuffet, dagens lunsj og middag a la carte. I helgen kan du også nyte en luksuriøs brunsj. Restauranten serverer mat med svenske smaker og lokale råvarer. Til maten kan du velge i et rikholdig utvalg vin, øl, cider, musserende og alkoholfritt.

Skybar

Velkommen til en av Sveriges høyest beliggende barer! Her får du virkelig storbyfølelsen og en fantastisk stemning, takket være den storslåtte utsikten kombinert med barens velkomponerte cocktails. Hver fredag og lørdag sørger DJ-en for å holde stemningen oppe, og i tillegg er det ofte spennende arrangementer som ølsmaking og livemusikk.


Værd at vide

icon
Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


icon
Barn

To barn på opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


icon
Kæledyr

Kjæledyr er tillatt mot en avgift på 250 SEK per rom og natt.


icon
Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


icon
Parkering

I hotellet ligger det et oppvarmet parkeringshus med avgiftsbelagt parkering i regi av Aimo Park.


Andre ydelser

 • Restaurant
 • Frokostbuffet inkludert
 • Salong/bar
 • Ekspress utsjekking
 • Sen utsjekk
 • WiFi
 • Forretningssenter
 • Printer-tjenester tilgjengelig
 • Konferansefasiliteter
 • Utstilling/konferanseavdeling
 • Pakketjenester
 • Tilrettelagte fasiliteter
 • Parkering ved hotellet
Bastu v ning

Skyspa

Som gjest på Best Western Plus Hotel Plaza har du tilgang til et fantastisk spa i etasje 23 og 25 mot et gebyr. Her slapper du av til storslått utsikt over Västerås by og Mälaren. Spaet har fire behandlingsrom og to ulike typer badstue. Den ene badstuen er innglassert og ligger i 25. etasje.

Skygym

For deg som vil holde treningen ved like under oppholdet er det vel verdt med et besøk på hotellets romslige treningsstudio i 22. etasje. Her finner du både kondisjons- og styrketreningsapparater og annet treningsutstyr.

Møder og konference

icon

202

Hotelværelser

icon

8

Mødelokale

icon

150

Bio opstilling

Hotellet tilbyr åtte moderne og fleksible konferanselokaler og ytterligere 12 møterom i B26, som ligger i samme bygning. Lokalene passer til både store arrangementer, mindre møter og digitale produksjoner.

Konferencebooking

E-mail: info@plazavasteras.se

Telefon: +46 21 10 10 10

 • Explore Hub konferens

  Explore Hub

  iconMax 150 gæster
  icon310 m2

  Explore Hub er hotellets største lokale, og passer perfekt til foredrag, kurs og konferanser av større omfang. Lokalet kan enkelt tilpasses etter ønsker og behov.

 • The Hub konferens

  The Hub

  iconMax 100 gæster
  icon230 m2

  Et stort lokale som er svært fleksibelt med gode tilpasningsmuligheter, takket være glidende glasseksjoner, gardiner og justerbare møbler. Passer for alle typer møter, både på stedet, digitalt eller i hybridform.

 • Corner konferens

  Corner

  iconMax 50 gæster
  icon100 m2

  Et moderne studio som passer til både større og mindre digitale produksjoner, kurs og møter. Her er også studiolys, studiomøbler og lerret tilgjengelig.

icon

Hvorfor Best Western Plus?

Plusset står for det lille ekstra. Firestjerners, moderne utstyrte hoteller med god design med gode beliggenheter, ofte i større byer.