Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Hotel City Gävle

Sjarmerende byhotell i Gävle

Bo i moderne innredede rom midt i sentrale Gävle med den beste beliggenheten. Nyt den store frokostbuffeen eller et deilig måltid i restauranten. Shopping, parker, museum og byliv finner du rett utenfor døren.

Best Western Hotel City Gävle er et koselig hotell med sentral beliggenhet ved Gallerian Nian og Stortorget. Hvis du kommer med tog, er det 800 meter fra stasjonen til hotellet.


Bo og møtes på Best Western Hotel City Gävle

Hotellet har 100 lyse og delikate rom, alle med kabel-TV og Wi-Fi. Ved hotellets resepsjon finner du lobbybaren og restauranten, med en hyggelig og varm atmosfære og hele to peiser. Hotellet har også konferanse- og eventlokaler for opptil 140 personer.  


Ting å gjøre i nærheten av Best Western Hotel City Gävle

I direkte tilknytning til hotellet finner du en rekke butikker, restauranter, barer og kinoer. I nærheten finnes også Konserthuset, Stadsbiblioteket, Fängelsemuseet, dyre- og fornøyelsesparken Furuvik, Mackmyra Whisky Destilleri, Sveriges Järnvägsmuseum, byparken Bolougnerskogen samt eventyrbadet Fjärran Höjder, som har både innendørs- og utendørsbad, spa- og relax-avdeling, badstue og trimrom.

Kundevurderinger: 3,9/5 (2 162 anmeldelser)
Best Western Hotel City Gävle

Nygatan 8, 803 20 Gävle

Telefon: +46 26 612600

E-post: reception@hotelcity.nu

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast Area

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant

Restaurant

Restauranten har en varm og hyggelig atmosfære. Med sin sentrale beliggenhet besøkes den av både hotellets gjester og av andre som ønsker et godt måltid. Restauranten har en litt større meny på kvelden fra mandag til fredag. Ellers kan du bestille fra en litt enklere meny.

Reception Bar

Lobbybar

Ved resepsjonen ligger den koselige lobbybaren, og ved siden av den finner du hotellets restaurant. Her møtes du av fine møbler, moderne interiør og to peiser. Nyt noe godt i glasset i en hyggelig og varm atmosfære.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

To barn på opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Det er tillatt med hund i enkelte rom. Kontakt hotellet for bestilling.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

Hotellet har parkeringsplasser i en oppvarmet garasje. Disse bestilles i resepsjonen og koster 175 SEK/døgn. Det er bussparkering på Kaplansgatan 7, cirka 50 meter fra hotellet.


Øvrige tjenester

  • Døgnåpen resepsjon
  • Renseri
  • WiFi
  • Salong/bar
  • Restaurant
  • Complimentary buffet breakfast

Møte & konferanse

Best Western Hotel City Gävle tilbyr en hyggelig atmosfære med moderne teknologi for å skape gode møter. Konferanserommene er utstyrt med projektor, og på forespørsel kan hotellet også levere andre tekniske løsninger, slik at konferansen kan gjennomføres problemfritt. Hotellet kan bistå med kaffe, forfriskninger og mat til konferansedeltakerne.Slås lokalene sammen er det plass til 140 deltakere.

Konferansebooking

E-post: reception@hotelcity.nu

Telefon: +46 26 612600

  • Lilla Salen – hovedrom

    Number of personsMaks 70 gjester
    Area72 m2

    Lyst og trivelig rom som er best egnet for klasseromsoppsett.

  • Lilla Salen – siderommet

    Area38 m2

    Siderommet er best egnet for gruppearbeid eller servering.

Hvorfor Best Western?

Best Western er ryggraden i vårt hotelllandskap. Tre- eller firestjerners hoteller, like ulike overalt.