icon

Best Western Plus Sthlm Bromma

Reception BW Plus Sthlm Bromma

Hyggelig flyplasshotell i Bromma

På dette firestjerners hotellet kan designelskerne finne en rekke gullkorn. Her finnes det trivelige hotellrom, en velrennomert restaurant og frokost som er inkludert for alle gjester. Hotellet ligger rett ved Bromma lufthavn, og har store konferanserom, gratis parkering og hyggelige hotellrom.

Best Western Plus Sthlm Bromma er et moderne og hyggelig hotell som ligger kun tre minutters gange fra Bromma flyplass – perfekt for gjester som skal fly til eller fra Stockholm.


Bo på Best Western Plus Sthlm Bromma

Bo komfortabelt i lyst innredede hotellrom med komfortable senger, koselig innredning og gratis wifi. Hotellet tilbyr også alle gjester gratis parkering i forbindelse med overnatting eller konferanser. Om morgenen diskes det opp med en stor og velsmakende frokostbuffet. Hotellets restaurant heter Bistro 46, oppkalt etter året bygningen ble oppført. Her serveres mat fra tidlig morgen, lunsj og til sent på kvelden. I baren kan du bestille gode drinker.   Hotellets konferanseavdeling ligger i toppen av bygget. Her får lokalene et fint lysinnslipp gjennom både sidevinduer og takvinduer. Hotellet har 15 rom av varierende størrelse, og konferansen kan selvsagt kombineres med mat og drikke og ulike aktiviteter.   Best Western Plus Sthlm Bromma har et fresht og moderne treningsstudio som er gratis for alle hotellets gjester. Avslutt med en deilig tur i tørrbadstuen.


Ting å gjøre i nærområdet til Best Western Plus Sthlm Bromma
Hotellet er et perfekt utgangspunkt for alle som besøker Stockholm, men ikke ønsker å bo i byen. Trikken stopper ved siden av hotellet, og med én overgang til t-banen er du snart i byen. I nærområdet finner du Bromma Blocks og Solvalla Travbana. Drottningholm slott og Friends Arena ligger bare noen få kilometer unna.

Kundevurderinger: 4,4/5 (2 526 anmeldelser)
Best Western Plus Sthlm Bromma

Ulvsundavägen 193, 168 67 Bromma

Telefon: +46 8 6844 8400

E-post: info@sthlmbromma.se

icon
Sthlm Bromma Flight attendants

Då - SAS' hovedkvarter

Hotellet ligger i en fredet bygning fra 1946 som en gang var SAS' hovedkvarter, med perfekt beliggenhet ved siden av flyplassen.   Dette merker man ikke minst i heisen, som er utformet som en cockpit!

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast Area BW Plus Sthlm Bromma

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Lunsj i Bistro 46

Til lunsj serveres en buffet med fokus på ordentlig god husmannskost. Dagens lunsj serveres som buffet med tre alternativer samt dagens suppe. Her er fokuset på riktig god husmannskost med et vegetarisk alternativ, en sjenerøs salatbuffet og kaffe til maten. På fredager serveres det også noe søtt etter middagen.

Restaurant BW Plus Sthlm Bromma

Middag i Bistro 46

Bistro 46s ambisjon er å tilby en meny som holder høy klasse og følger årstidene, med råvarene i fokus. Restauranten bruker ikke halvfabrikata - alt av kraft, buljonger og majones tilberedes fra bunnen av.

Bar BW Plus Sthlm Bromma

Bar

Baren ligger i tilknytning til restauranten og er et perfekt sted å møte kolleger og venner. Spør oss gjerne om kveldens drink. Her finnes det også en enklere barmeny.


 Uteservering BW Plus Sthlm Bromma

Uteservering

I tilknytning til restauranten og baren ligger hotellets hyggelige uteservering.


Greit å vite

icon
Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


icon
Barn

Ett barn på opptil åtte år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger. Sprinkelseng er tilgjengelig på forespørsel. Ingen andre ekstrasenger er tilgjengelig.


icon
Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt, men må forhåndsbookes. Katter i spesifikke standard rom – engangskostnad 350 kr. Hunder i spesifikke standard rom, engangskostnad 250 kr (maks. 1 hund per rom).


icon
Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


icon
Parkering

Gratis utendørs parkering. Også bussparkering. Parkering må registreres i resepsjonen for å unngå bøter. Det er åtte ladestasjoner tilgjengelig for elbiler. Du kan lade opptil 22 kw per time og betale gjennom Pair – Recharge-appen.


Øvrige tjenester

 • Restaurant
 • Frokostbuffet inkludert
 • Salong/bar
 • Renseri
 • Badstue
 • Garderobe
 • Ekspress utsjekking
 • Safe
 • Skopussemaskin
 • Forretningssenter
 • Printer-tjenester tilgjengelig
 • Konferansefasiliteter
 • Ismaskin
 • Gratis parkering
Gym BW Plus Sthlm Bromma

Treningsstudio og badstue

Alle hotellets gjester har gratis tilgang til treningsstudioet, der du finner apparater fra Life Fitness. Her finner du tre tredemøller, to crosstrainere og to sykler. Alle har funksjoner som gjør det enkelt å holde oversikt over pulsen (du kan låne pulsbelte i resepsjonen). I tillegg finner du styrkeapparater, kettlebells, foam roller og frivekter samt plass til øvelser på matte. Ved siden av treningsstudioet er det også en deilig tørrbadstue.

Bikes SthlmBromma

Låne sykler

Hotellet har fine sykler fra Stålhästen, som hotellets gjester kan låne i resepsjonen. Du kan naturligvis også låne sykkelhjelm.

Kid s playroom BW Plus Sthlm Bromma

Lekerom

De minste gjestene kan boltre seg i et fint lekerom. Klatrevegg, saccosekker, bøker, leker og mer. I tillegg til alt det morsomme du finner på lekerommet, kan du også låne brettspill i resepsjonen.

Møte & konferanse

icon

202

Hotellrom

icon

15

Møterom

icon

180

Teater

Hotellet har en stor konferanseavdeling i toppen av bygget, med 15 konferanserom – fra mindre møterom til større lokaler for opptil 180 deltakere. Alle konferanserommene er utstyrt med den nyeste presentasjonsteknologien og tilgang til forfriskende drikke, frukt og søtsaker. Hotellet bistår gjerne med å skreddersy møtedagen etter dine ønsker, og kan også arrangere konferanseaktiviteter som for eksempel vinsmaking, escape room, femkamp, musikkquiz, yoga eller et besøk på Solvalla.

Konferansebooking

E-post: bokning@sthlmbromma.se

Telefon: +468-684 48 410

 • Conference Boeing BW Plus Sthlm Bromma

  Boeing

  iconMaks 180 gjester
  icon235 m2

  Hotellets største lokale har fantastisk lysinnslipp fra side- og takvinduene, og er fullt utstyrt med den nyeste teknologien. Rommet har også TV-skjermer på sidene, slik at publikum lenger bak i rommet kan følge presentasjonen på best mulig måte. Boeing kan også brukes til å organisere større middager, mingling og arrangementer.

 • Conference Falcon BW Plus Sthlm Bromma

  Falcon

  iconMaks 40 gjester
  icon51 m2

  Hotellets nest største sal, med fleksibel innredning. Som i alle konferanserom tilbys den nyeste teknologien samt airconditioning tilpasset til lokalets størrelse. En ny TV/LCD for teammøteteknologi er tilgjengelig. Falcon har utsikt over villaene i Mariehäll.

 • Conference Fokker BW Plus Sthlm Bromma

  Fokker

  iconMaks 30 gjester
  icon47 m2

  En konferansesal med utsikt til flyplassen. Vinduene er lydisolerte, slik at dere kan se flyene ta av og lande uten å bli forstyrret av lyden. En ny TV/LCD for teammøteteknologi er tilgjengelig.

icon

Hvorfor Best Western Plus?

Plusset står for det lille ekstra. Firestjerners, moderne utstyrte hoteller med god design med gode beliggenheter, ofte i større byer.