icon

Best Western Tidbloms Hotel

Exterior BW Tidbloms Hotel

Sjarmerende hotell i utkanten av Göteborg

I det koselige området Olskroken i utkanten av Göteborg skimter du en eiendom som på avstand ser ut som et middelalderslott. I bygningen ligger hotellet Best Western Tidbloms Hotel sammen med Göteborgs eneste georgiske restaurant. Hotellet tilbyr sjarmerende hotellrom og flere konferanserom for møter og selskaper.

Rom med karakter

Best Western Tidbloms Hotel har 41 lyse og komfortable rom med generøse senger og flislagte bad. Rommene er fordelt på fire etasjer, og enkelte av dem har balkong. Hotellet har rom for deg som reiser på egen hånd eller sammen med partner, kolleger eller hele familien.


Konferanselokaler og georgisk restaurant

Mellom mektige hvelv og tykke vegger i hotellets kjeller finner du restauranten Stumari, som er den eneste i Göteborg som tilbyr georgisk mat og drikke. Her finner du smakfulle retter som best nytes ved å dele dem med flere, akkurat som med tapas. I tillegg har hotellet tre unike lokaler som kan brukes til møter, konferanser og andre arrangementer med opptil 65 deltakere.


Göteborg og Västkusten

Som Sveriges nest største by har Göteborg et stort utvalg av kultur, historie, restauranter, opplevelser, severdigheter og mye mer. For eksempel byr byens paradegate Avenyn og den lange gaten Kungsgatan på flotte shoppingmuligheter med butikker, restauranter og kafeer. Andre severdigheter inkluderer Gustaf Adolfs torg, Göteborgsoperan, Domkyrkan og den koselige bydelen Haga. Västkusten er et fantastisk sted hele året, men kanskje først og fremst om sommeren når du kan besøke den glitrende skjærgården, pittoreske byer og nydelige strender.

Kundevurderinger: 3,7/5 (448 anmeldelser)
Best Western Tidbloms Hotel

Olskroksgatan 23, 416 66 Gothenburg

Telefon: +46 31 707 50 00

E-post: info@tidbloms.se

icon

Trapperom med historie

Bygningen som Best Western Tidbloms Hotel ligger i, ble bygd i 1897 som bolig for skotske ingeniører som kom til Sverige for å arbeide hos Gamlestadens Väveri. At bygningen er mer enn 125 år gammel, er først og fremst synlig i form av den vakre designen utendørs, men også innvendig finnes det flere detaljer som du kan beundre. For eksempel er denne vakre trappen original fra byggeåret.

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast area BW Tidbloms Hotel

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant BW Tidbloms Hotel

Stumari

I hotellets restaurant serveres klassiske georgiske retter med innslag fra både Middelhavet, Asia og Midtøsten. På menyen finner du blant annet de klassiske rettene khachapuri, som er brød med forskjellige fyll, og khinkali, som best kan beskrives som georgiske dumplings. Her serveres også både vin og øl av georgisk opprinnelse, samt andre drikker.


Greit å vite

icon
Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


icon
Barn

To barn på opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


icon
Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.


icon
Parkering

Hotellet tilbyr parkering i overvåket oppvarmet garasje i nærheten mot en avgift på 150 SEK/natt. Begrenset antall plasser – bestill parkering når du bestiller rom.


Øvrige tjenester

 • Restaurant
 • Frokostbuffet inkludert
 • Salong/bar
 • Renseri
 • Ekspress utsjekking
 • Sen utsjekk
 • Safe
 • Skopussemaskin
 • WiFi
 • Printer-tjenester tilgjengelig
 • Konferansefasiliteter
 • Billetsalg teater
 • AC/klimaanlegg
 • Ismaskin
 • Utendørs parkering

Møte & konferanse

icon

41

Hotellrom

icon

3

Møterom

icon

64

Teater

Hotellet tilbyr tre konferanselokaler av ulik størrelse og karakter. Det største er et lyst og trivelig lokale, og de to andre er mindre rom med forskjellige miljøer, som passer for møter med færre deltakere.

Konferansebooking

E-post: info@tidbloms.se

Telefon: +46 31 707 50 00

 • Conference Terrassen BW Tidbloms Hotel

  Terrassen

  iconMaks 65 gjester
  icon85 m2

  Terrassen er et romslig og lyst lokale som passer for større konferanser og møter. Lokalet har fleksibel møblering, og det kan også leies til middager og private arrangementer.

 • Conference Biblioteket BW Tidbloms Hotel

  Biblioteket

  iconMaks 10 gjester
  icon28 m2

  Biblioteket er et hyggelig lokale med koselig atmosfære som minner om et bibliotek. Passer til for eksempel møter i ledergruppen eller styret.

 • Conference Tornet BW Tidbloms Hotel

  Tornet

  iconMaks 6 gjester
  icon16 m2

  Tornet er et unikt lokale som ligger øverst i bygningens tårn. Her kan dere møtes uforstyrret, samtidig som dere har fin utsikt.

icon

Hvorfor Best Western?

Best Western er ryggraden i vårt hotelllandskap. Tre- eller firestjerners hoteller, like ulike overalt.