icon

Best Western Plus Hotel Bakeriet

Bakeriet facade

Et sjarmerende og historisk hotell i hjertet av Trondheim

Hotellet ligger i den sjarmerende gamlebyen i Trondheim, rett ved fjorden og nær de mange koselige handlegatene. Innredning og interiør gjenspeiler hotellets rike historie fra den tid det var et bakeri. De 109 velholdte rommene, gjestfriheten og den rikholdige frokostbufféen sørger for et minneverdig opphold.

Rom og møterom
Hotellet har 109 velholdte og komfortable rom innen ulike kategorier. Hotellet har også to møterom, kalt Kneipen og Loffen. Begge møterom har alt av teknologisk utstyr tilgjengelig, samt vindu med bra lysinnslipp.

Restaurant og bar
I hotellet spisesal, som befinner seg midt i foajéen, serveres den bugnende frokostbufféen med kortreiste råvarer og kvalitetsbakst. Her får man følelsen av å sitte i en hyggelig bakgård. Lokalet er lyst og luftig med en eim av nystekt brød, slik det seg hør og bør i et «bakeri». 
Hotellet serverer lunsj og middag til forhåndsbestilte grupper, men har ingen åpen restaurant utover det. På hotellet er det en lobbybar hvor man kan kjøpe snacks og forfriskninger, som kan nytes enten på rommet, eller i «bakgården».

Trondheim 
I byen ved Nidelven er det mye å ta seg til med.  Trondheim har flere historiske bygg som en bør få med seg, blant annet Nidarosdomen og Erkebiskopgården.  Byen har ellers andre skjulte kunsthemmeligheter, nemlig Trondheims gatekunst. Her kan man sin egen private kunstvandring gjennom små gater og veiter i sentrum. Trondheim er også et matmekka for den som et opptatt av gastronomi, og det er ikke uten grunn at Trøndelag ble kåret til Europeisk Matregion i 2022.

Kundbetyg: 3,9/5 (960 omdömen)
Best Western Plus Hotel Bakeriet

Brattørgata 2, 7010 Trondheim

Telefon: +47 73991000

E-post: front@hotelbakeriet.no

icon
Bakeriet details

Et av de mest moderne bakeriene i Europa

Som gjest her, bor man på et hotell med mye historie i veggene. Bygget ble reist etter den andre store bybrannen i Trondheims historie i 1863. Det var på denne tiden bakeriet, som ble drevet av Adolf Halseth, så dagens lys. Mer enn 12000 trøndere fikk sitt daglige brød herfra, og det ble på den tiden ansett som et av de mest moderne bakeriene i Europa. 
I hotellets hyggelige frokostsal finner man blant annet den originale bakerovnen som Halseth stekte både loff og kneipp i.  Pipene på taket, bakespader, bilder av Halseth-familien er andre minner en finner på sin vandring i korridorene på hotellet. 

Välj rum

Mat & Dryck

Bakeriet breakfast area

Frokost

I hotellet spisesal, som befinner seg midt i foajéen, serveres den bugnende frokostbufféen med kortreiste råvarer og kvalitetsbakst. 
Frokosttider
Man – Fre:
06.30 – 10.00 
Lør – Søn:
08.00 – 11.00Bra att veta

icon
In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 12:00


icon
Barn

Barn under 8 år sover gratis i foreldrenes seng. Sprinkelseng er også tilgjengelig og koster 200 NOK.


icon
Husdjur

Kjæledyr er velkommen mot et gebyr på 350 NOK, dette gjelder opptil 2 dyr i 2 netter.


icon
Parkering

Hotellet har et begrenset antall parkeringsplasser tilgjengelig, prisen ligger på 300 NOK per natt. Ingen el-bil lading tilgjengelig.


Övriga tjänster

 • Frokostbuffet inkludert
 • Sen utsjekk
 • WiFi
 • Parkering ved hotellet
Bakeriet gym

Andre fasiliteter

- Hotellet har eget treningsrom og sauna.

- Dersom gjester ønsker å vaske klær, er dette også fullt mulig, da hotellet har et eget felles vaskerom for gjester

Möten & Konferens

icon

117

Hotellrum

icon

2

Mötesrum

icon

50

Biosittning

Hotellet har to møterom, kalt Kneipen og Loffen. Begge møterom har alt av teknologisk utstyr tilgjengelig, samt vindu med bra lysinnslipp.

Konferensbokning

E-post: front@hotelbakeriet.no

Telefon: +47 73 99 10 00

 • Bakeriet meeting room

  Kneipen

  iconMax 50 gäster
  icon68 m2

  Møterommet har alt av teknologisk utstyr tilgjengelig, samt vindu med bra lysinnslipp

 • Bakeriet meeting room

  Loffen

  icon48 m2

  Møterommet har alt av teknologisk utstyr tilgjengelig, samt vindu med bra lysinnslipp.

icon

Varför Best Western Plus?

Plusset står for det lille ekstra. Firestjerners, moderne utstyrte hoteller med god design med gode beliggenheter, ofte i større byer.