icon

Hotel Esplanade, Sure Hotel Collection by Best Western

Hotel Esplanade, Sure Hotel Collection

Boutiquehotell i vakker jugendstil

På historiske Strandvägen i Stockholm ønskes du velkommen til dette sjarmerende hotellet med mange tidsriktige innslag fra 1910. Her går du på flott, knirkende parkettgulv i vakre rom med stor takhøyde og elegant interiør. Det kan hende du har sett innsiden av dette hotellet, selv om du ikke har overnattet her. Det har nemlig vært med i en rekke TV-serier, filmer og motereportasjer.

Rom med ekte sjarm fra århundreskiftet

Hotel Esplanade, Sure Hotel Collection by Best Western tilbyr vakkert bevarte rom med flere klassiske detaljer fra århundreskiftet, og med interiør fra NK og Svenskt Tenn. Rommene er romslige, og de er unikt innredet med enten parkettgulv eller vegg-til-vegg­-teppe. Her kan du bo på enkeltrom eller dobbeltrom med forskjellige standarder.


Konferanse, arrangementer og frokost

I hotellets koselige frokostsal i første etasje eller i den fine salongen i andre etasje kan vi legge til rette for forskjellige typer arrangementer, møter og konferanser. Du kan også leie lokalene til private arrangementer og feiringer. I frokostsalen serverer vi også vår deilige buffé – med mange hjemmelagde innslag – til hotellets gjester.


Et godt utgangspunkt for å utforske Stockholm

Hvis du vil utforske forskjellige deler av byen på en enkel måte, er dette hotellet et svært godt valg. Det tar for eksempel bare rundt fem minutter å gå til historiske Dramaten fra Hotel Esplanade, og du kan også ta trikk og buss fra Nybroplan, som ligger i nærheten, for å dra til andre steder. Fra Nybroviken går det også regelmessig ferge til forskjellige deler av Stockholm, for eksempel Gamla stan og den vakre øyen Djurgården. Der finner du populære Skansen, det interessante Vasamuseet og sommerfavoritten Gröna Lund.

Kundbetyg: 4,5/5 (387 omdömen)
Hotel Esplanade, Sure Hotel Collection by Best Western

Strandvägen 7A, 114 56 Stockholm

Telefon: +46 86630740

E-post: info@hotelesplanade.se

icon

Grand Pensionat Dehn

Hotellet var opprinnelig et moderne pensjonat som ble drevet av fru Dehn. På den tiden kostet et rom med helpensjon fem kroner, og mange gjester bodde på pensjonatet i lengre perioder i på vente av et mer permanent sted å bo. De fleste stolene i frokostsalen er originale fra fru Dehns tid, og det er også mange av hotellets vakre vinduer.

Välj rum

Mat & Dryck

Breakfast Hotel Esplanade

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Bra att veta

icon
In-/utcheckning

Incheckning: kl. 14:00

Utcheckning: kl. 12:00


icon
Barn

To barn opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


icon
Husdjur

Husdyr er tillatt mot en avgift på 250 SEK/booking.


icon
Parkering

Hotellet tilbyr ikke egen parkering, men bilen kan parkeres mot avgift på gaten i området, forutsatt at det er ledige plasser.


Övriga tjänster

 • Frokostbuffet inkludert
 • Salong/bar
 • Sen utsjekk
 • WiFi

Möten & Konferens

icon

34

Hotellrum

icon

2

Mötesrum

icon

25

Biosittning

Hotellet har to lokaler som kan bestilles til forskjellige møter, konferanser og andre arrangementer. Her møtes dere i et avslappet miljø som utstråler århundreskiftet og sjarm, samtidig som dere har tilgang til moderne teknologi.

Konferensbokning

E-post: info@hotelesplanade.se

Telefon: +4686630740

 • Breakfast Hotel Esplanade

  Frokostsalen

  iconMax 25 gäster
  icon45 m2

  Frokostsalen på gateplan rommer 25 sittende deltakere, men opptil 50–60 personer ved mingling. Lokalet har fleksibel møblering og utsikt mot hotellets gårdsplass.

 • Salongen Hotel Esplanade

  Salongen

  iconMax 8 gäster
  icon20 m2

  Salongen i andre etasje passer for mindre møter og intervjuer. Lokalet har sofagrupper og lenestoler samt fantastisk utsikt over Strandvägen og Nybroviken.

icon

Varför Sure Hotel Collection by Best Western?

En personlig hotellopplevelse, stilig og komfortabel innkvartering med sjarm. Rimelige hoteller med sans for design.