icon

Gothia Towers, WorldHotels Elite

Exterior view at Gothia Towers

Opplevelseshotell i Göteborg

Gothia Towers, WorldHotels Elite er et unikt hotell på mange måter. Her tilbys hele 1200 førsteklasses hotellrom, en rekke restauranter og barer, et stort og rikholdig treningsstudio, 58 lokaler for ulike typer arrangementer samt et luksuriøst spa i søsterhotellet Upper House WorldHotels Luxury, helt i toppen av bygget. Hjertelig velkommen til Sveriges beste møteplass!

Smakfulle rom i tre stolte tårn

Når du booker et opphold på Gothia Towers, WorldHotels Elite, kan du velge mellom flere forskjellige typer rom. Her finner du alt fra rimelige standardrom til ekstravagante suiter – de fleste med storslått utsikt over byen og Göteborgs berømte attraksjoner Liseberg og Ullevi stadion. Alle rommene er velutstyrte og smakfullt innredet med eksklusive tekstiler og gjennomtenkt belysning.


Stort utvalg av fasiliteter

Hotellet har ikke bare én, men fire restauranter som serverer fantastisk god mat og drikke. Restaurantene tilbyr alt fra takeaway-smørbrød til à la carte og flerretters menyer. Her kan du med andre ord nyte både frokost, lunsj og middag – eller ta en kaffe og et mellommåltid. I tillegg har hotellet flere barer, blant annet skybaren i 23. etasje, som har panoramautsikt over byen.


I fjerde etasje er det et velutstyrt treningsstudio for deg som ønsker å holde treningen ved like under oppholdet. Hvis du heller vil slappe av og senke skuldrene, er du hjertelig velkommen til det eksklusive spaområdet i Upper House, WorldHotels Luxury i 18.–20. etasje. Spaet har badstue, dampbadstue, utendørs boblebad, tyrkisk hamam og spill til utlån. Du kan også booke en herlig massasje, ansiktsbehandling eller kroppsskrubb, eller gå på en avslappende yogatime.


Hvis du er på utkikk etter lokaler til store konferanser, internasjonale sammenkomster, banketter, messer, mindre møter eller andre arrangementer av større eller mindre slag, har Gothia Towers, WorldHotels Elite garantert noe som passer. Her finnes det lokaler og rom for fra én til nærmere ni tusen deltakere.  


Metropolen Göteborg

Tvers over gaten fra hotellet ligger den populære attraksjonsparken Liseberg, som kan by på både adrenalinfylte tivoliopplevelser og storslåtte konserter. Rett ved Liseberg ligger også Nordens største vitensenter, Universeum, som kan by på masse spennende aktiviteter for hele familien. En kort spasertur finner du arenaen Ullevi, for deg som skal på et større arrangement innen for eksempel musikk, fotball eller friidrett. I tillegg finnes det masse annet å se og oppdage for deg som liker å utforske nye butikker, spennende restauranter og botaniske hager – eller kjenne havbrisen i håret i den vakre skjærgården.

Gothia Towers, WorldHotels Elite

Mässans gata 24, 402 26 Gothenburg

Telefon: +46 31 7508800

E-post: info@gothiatowers.com

icon

Et ekstra bærekraftig hotell

Som det første messe- og hotellanlegget i Sverige produserer Gothia Towers, WorldHotels Elite fra oktober 2022 en del av sin egen energi. På messetaket ligger det nemlig et 1000 kvadratmeter stort solcelleanlegg som sammen med vindkraft genererer strøm til turister, spagjester, konferansedeltakere, arrangører, restaurantgjester, personell og andre som kommer på besøk i bygningene.

Välj rum

Mat & Dryck

Seasons breakfast

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant Corner

Corner

Corner er restauranten for deg som vil kombinere mat og drikke med shuffleboard, dart eller årets viktigste kamp på tv. Her blandes New Yorks herlige og livlige atmosfære med søreuropeiske smaker og lokalprodusert øl. Når solen titter frem, kan du slå deg ned på uteserveringen og skue ut over folkemengdene.

Restaurant West Coast

West Coast

I lobbyen på Gothia Towers, WorldHotels Elite finner du bistroen West Coast, som serverer retter fra hav og land med utgangspunkt i det nordiske kjøkkenet. Bistromenyen er tilgjengelig fra lunsj til sent på kvelden, unntatt på lørdager, da bistroen åpner litt senere på ettermiddagen.

Heaven Restaurant and Skybar

Heaven 23

Du som foretrekker milevis utsikt fremfor folkeliv, er hjertelig velkommen til å innta både lunsj og middag i Heaven 23. Her kan du velge og vrake i snacks, cocktails, forretter, hovedretter og desserter – eller la kokkene overraske deg med en fast smaksmeny.

Twentyfourseven lobby café

Twentyfourseven

I lobbyen i Tower 3 ligger cafébaren Twentyfourseven – det perfekte stedet å få unnagjort litt arbeid på sammen med Göteborgs beste rekesmørbrød og en kopp kaffe. Her kan du oppholde deg så lenge du vil, eller bestille og ta med deg det du måtte ønske. Du kan velge blant salater, ferskpressede juicer, smoothier og mye mer.

Skybar Upper House

Skybaren på Upper House

Oppe i tjuefemte etasje ønskes du velkommen til søsterhotellet Upper House, WorldHotels Luxurys vakkert innredete bar. Her kan du velge og vrake blant velkomponerte cocktails, fine viner, bobler og lokalprodusert øl, og ta inn den storslåtte utsikten over et glitrende Göteborg. Her finnes det også charcuterie og andre småretter å bite i. Når solen titter frem, kan du ta med drinken ut på den herlige utendørsterrassen.


Bra att veta

icon
In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 11:00


icon
Barn

Ett barn på opptil seks år bor gratis sammen med to betalende voksne i eksisterende senger.


icon
Husdjur

Hotellet har et lite antall hotellrom der hunder er velkomne (maks 3 hunder per rom). For å booke disse ber vi deg ringe eller sende en e-post til bookingavdelingen. Telefon: (+46) 31–750 88 10 E-post: room@gothiatowers.com


icon
BREEAM

Hotellet er miljømerket med BREEAM, det mest utbredte systemet for miljøsertifisering i Europa.


icon
Parkering

Hotellet tilbyr parkering i Focus parkeringshus for 255 SEK per natt. Ladeplass for elbil koster 445 SEK per natt. Parkeringstjeneste: 445 SEK/natt (hotellet parkerer og henter bilen). Forhåndsbestill plass når du booker hotellrommet.


Övriga tjänster

 • Restaurant
 • Frokostbuffet inkludert
 • Salong/bar
 • Spa
 • Treningsstudio
 • Renseri
 • Safe
 • Barnas aktiviteter
 • WiFi
 • Forretningssenter
 • Konferansefasiliteter
 • Utstilling/konferanseavdeling
 • Pakketjenester
 • Video billing
 • Bankettfaciliteter
 • AC/klimaanlegg
 • Tilrettelagte fasiliteter
Upper House Spa and Relax

Spa på Upper House, WorldHotels Luxury

I søsterhotellet Upper House, WorldHotels Luxury finnes det et eksklusivt spa med rabattert inngangspris for deg som er gjest på Gothia Towers, WorldHotels Elite. Spaet har badstue, utendørs boblebad, tyrkisk hamam, dampbadstue og spill til utlån. I tillegg har det behandlingsrom og yoga for deg som vil få mest mulig ut av spabesøket.

Gym

Treningsstudio

I fjerde etasje i tårn 1 finner du et 200 kvadratmeter stort treningsstudio med et bredt utvalg maskiner og utstyr. Her kan du sykle, løpe, gå, løfte vekter og trene mobilitet. Aldersgrensen på treningsstudioet er 18 år, eller 13 år i selskap med en voksen.

Möten & Konferens

icon

1184

Hotellrum

icon

58

Mötesrum

icon

8800

Biosittning

Gothia Towers, WorldHotels Elite kan by på hele 58 møterom, konferanselokaler og saler for ulike typer arrangementer. Her finnes det plass, utstyr og organiseringsmuligheter for både små, intime møter og storslåtte banketter. Mer informasjon om de enkelte rommene finner du i denne oversikten.

 • Banquet Hall

  Store saler

  iconMax 600-6000 gäster
  icon10 400 m2

  For messer, kongresser, utstillinger, banketter og andre store arrangementer kan hotellet by på flere store saler med kapasitet til flere tusen deltakere. Salene har tilstøtende lounger og foajéer som passer perfekt til mingling og pauser.

 • Meeting Room

  Mellomstore lokaler

  iconMax 120-600 gäster
  icon900 m2

  For konferanser, møter og andre arrangementer med opptil 600 deltakere passer de mellomstore lokalene best. Takket være svært fleksible løsninger kan lokalene kombineres eller avskjermes etter ønsker og behov.

 • Glass enclosed meeting room

  Møterom

  iconMax 1-120 gäster
  icon168 m2

  Det finnes møterom med fleksible møbleringsmuligheter for alt fra det minste hybridmøtet med én person i rommet til opptil 120 deltakere. For et ekstra kreativt møte er det mulig å booke et møterom med byens beste utsikt i 28. etasje.

icon

Varför World Hotels Elite?

Hoteller av høy klasse i det øvre segmentet. Kjent for sine bekvemmeligheter og sin utsøkte service.